Градите или реновирате, ви треба фасада ?

 
 
 
 

Услуги

 
 

ФАСАДИ

 

 
 
Термо фасадата се нанесува лесно и брзо и е составена од неколку фазни елементи. Светски фасаден систем овозожувајќи ви значителна заштеда на се повисоките енергетски сметки.
 
 
 

Гипс картон

 

 
 
Гипс картон за внатрешна и надворешна употреба, водоотпорен за најразлични примени. Добивате тим од професионалци во оваа област кои работат со гипс картон.
 
 
 

Ентериер

 

 
 
Процесот на дизајнирање не се сведува само на внатрешен дизајн, во една или друга форма, тој се аплицира во сите форми на дизајнирање и осмислување на крајниот производ.
 
 
 
 
 

ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ

 

 
 
Со гипс-картон ѕидовите во просторот може едноставно да се изведат многу атрактивни елементи како што се заоблени, виулести и прекршени ѕидови, кои во себе имаат интегрирано отвори со најразлични облици и димензии.
 
 
 

МОЛЕРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ

 

 
 
Нашиот тим врши стругање на ѕидови од постоечки материјали, симнување мрсна боја од површини, глетовање со глет маса, молерисување со поликолор, фарбање на површини со мрсна боја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ОД ПРОЕКТ ДО ИЗВЕДБА

 
Секоја градба е уникатна, но целокупниот процес од планирање до завршување на изведбата системски се применува за секој проект поодделно.
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Нашата компанија располага со генерации на мудрост, интегритет и искуство што го создаваат нашето јадро, додека акцентот на иновациите ни овозможува да го насочиме водечкиот раб на индустријата за згради и да им обезбедиме на нашите клиенти уникатна услуга.

Во една зграда, фасадата е најважната карактеристика од дизајнерска гледна точка. Фасадата ги поставува естетскиот елемент и тонот на структурата. Фасадите обезбедуваат заштита и удобност од елементите со енергетска ефикасност на нивното влијание. За целосно решение за вашите фасади може да ви помогне нашиот тим на експерти.

Се фокусираме на високо-фасадни проекти со најразлични дизајни. Нашите фасади се со највисок квалитет и секогаш сме тука за вас и вашите прашања.
 
 
 
 
 
 
 

проекти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

 

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
*